16.10.2019  //  Yleiset, Etelä-Pohjanmaa, Koko Suomi

Piirijohtajan paikkaa tavoittelemaan

 
Mukana ollaan. Ilmoittauduin tavoittelemaan Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajan tehtävää. Piirissä on kuplinut jo pitkään. Useat kannustukset eri puolilta maakuntaa ja vakavammat keskustelut muutamien alueemme keskeisten toimijoiden kanssa vakuuttivat minut siitä, että muutosta tarvitaan. Sitä lähdetään nyt tekemään.
 
Kuinka alueemme keskustajärjestöä johtaisin:
Minun johtamassani piirissä on enemmän keskeisiä henkilöitä, heidän joukossaan on paljon uusia kasvoja ja uusille kasvoille myös annetaan vastuullisia tehtäviä. Puolueen pitää edetä laajalla rintamalla.
 
Naisia pitää nostaa rohkeasti keskeisille paikoille, antaa heille osallistumisen mahdollisuuksia ja rohkaista poliittiseen päätöksentekoon. Nuoria tukemalla ja kannustamalla varmistamme sen, että meillä on toimijoita myös tulevaisuudessa.
 
Olen valmis tekemään suuria muutoksia järjestökenttään ja palauttamaan piirin kunnian. 
 
Piirin johtaminen ei ole mikään yhden ihmisen show. Siihen tarvitaan laajaa joukkoa, joka sitoutuu tekemään yhdessä töitä. Vastuuta ja näkyvyyttä saa ja sitä tullaan myös antamaan.
Tavoitteeni on, että uudistunut keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri on alueemme kiinnostavin ja keskustelluin poliittinen järjestö.
 
Avaan ajatuksiani tarkemmin lähiaikoina julkistamassani pamfletissa. 
 
Tule mukaan uudistuksen ja muutoksen joukkueeseen. Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous on pe 8.11. Seinäjoella.


Kommentit (2)

  • Markku Viitala 16.10.2019 klo 12.40
    Mukana,👍☘
  • Jaana Viitala 16.10.2019 klo 12.41
    Mukana jälleen👍☘

« Takaisin