18.3.2021  //  Yleiset, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Koko Suomi

Olin väärässä vaalien ajankohdasta

Olin väärässä vaalien ajankohdasta

 

Kiitän Pentti Hautalaa kirjoittamastanne vastineesta (Viiskunta 11.3.2021). Edellisviikolla kirjoittamani kolumnin tiedot kuntavaalien ajankohdasta osoittautuivat vääräksi. Asia on harmillinen, sillä Suomen poliittinen johto ja puolueet valmistautuivat kuntavaaleihin nykyiseen vaalilakiin pohjautuen. Tämä tieto oli eduskuntaryhmällämmekin loppuun saakka. Jopa Oikeusministeriön pohjaesitys neuvotteluihin mentäessä oli vaalien pitäminen ajallaan. THL:n arvio koronan ärhäkkäämmän muuntoviruksen nopeasta leviämisestä muutti Oikeusministeriön esitystä.

Vaalien siirtäminen ei ollut hyvää hallintoa. Siirtopäätös osoittaa, että Oikeusministeriö ja -ministeri epäonnistui asian ennakoinnissa. Johtamista ei voi tehdä hetkessä. On katsottava aina tätä päivää pidemmälle. Kahdeksan puoluetta yhdeksästä oli kuitenkin lopulta vaalien siirron kannalla. Kansalaisten turvallisuus on aina etusijalla.

Keskusta on ollut koko ajan vaaleihin valmis, olipa ajankohta mikä tahansa. Sen todistaa Suomen ja Etelä-Pohjanmaan selvästi korkein ehdokasmäärä. Seutukunnallammekin on vahva ehdokasasettelu; Alavuden Keskustalla on täysi lista ja Kuortaneella sekä Ähtärissä on enemmän ehdokkaita kuin neljä vuotta sitten.

Mikko Savola

Kansanedustaja (kesk.)

Ähtäri

Kommentit (1)

 • Susan Benson 31.3.2021 klo 04.46
  Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

« Takaisin