10.12.2021  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi

Savola: Joululahjarahapotti auttaa alueen hankkeita.


Ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola on tyytyväinen maakunnalle eduskunnan niin kutsutuista joululahjarahoista löytyneille euroille ensivuodelle. Eduskunta jakaa vuosittain noin neljäkymmentä miljoonaa euroa talousarvioaloitehankkeisiin ympäri Suomen eduskunnan jakovarana, Savola kertoo. 
 
- Rahalla turvataan muun muassa Kauhavan lentokentän ilmatoimintaharjoitukset, Ähtärin Voilammen kunnostustoimien jatkuminen ja Viexpon vienninedistäminen.
- Tarpeen on myös rahoitus sikaruton torjumiseksi Suomessa, sekä valiokunnan vahva kirjaus maatalouden kannattavuutta parantavien toimien vauhdittamisesta. 

Savola iloitsee, että tiehankkeisiin tulevilla euroilla saadaan jalalle Alajärvi-Ruona tien pitkään odotettu suunnitteluvaihe, Juustoportin risteysjärjestelyt Kurikassa sekä Hannukselan tien perusparannus Ilmajoella.

- Moni hyvä hanke jäi tänäkin vuonna vielä odottamaan rahojaan ja niiden osalta työ jatkuu, Savola lupaa. Tärkeää on, että valiokunta esimerkiksi edelleen kirjasi lausumissaan myös Isojoentien korjauksen loppuun saattamisen osaksi mietintöään.

Valtionvarainvaliokunta antoi mietintönsä tänään perjantaina 10.12. Ensivuoden valtion budjetin loppukäsittely käydään tulevan viikon aikana. 

Kommentit (1)

 • Susan Benson 2.2.2022 klo 13.19
  Hei, Tarvitsetko luotettavaa yritystä saadaksesi lainaa projektisi rahoittamiseksi, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Älä katso kauempaa kuin Sunshine Financial Group Inc. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​lainoja ja monia muita tuetulla 3 %:n vuosikorolla. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai lähetä minulle viesti suoraan WhatsAppissa numeron +447360502110 kautta ja saat vastauksen hetkessä

  Tiedän, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämättömät vakuudet, velka-tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy.

  Älä enää huolehdi, sillä Olemme erikoistuneet tarjoamaan strukturoituja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
  * Joustava määrä - Päätät, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - Saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksymisestä.
  * Edullinen korko 3 %.
  * Korkeat hyväksymisprosentit - Sinulla on 99,9 % mahdollisuus saada laina
  * Joustava takaisinmaksu - Sinun tulee valita takaisinmaksupäivä, joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajalle.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntemusta.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset.

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai laita viestiä WhatsAppissa: +447360502110 | & Vastaanota heti vastaus.

« Takaisin