5.1.2022  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Koko Suomi

Poikkeuksellisen merkittävä uusi vuosi


Torstai-lehti 5.1.2022

Uusi vuosi käynnistyi perinteisesti Tasavallan presidentin pitämällä puheella. Maailmanpoliittinen tilanne on poikkeuksellisen kiristynyt. Suurvaltapolitiikka on läsnä myös meillä Suomessa. Retoriikka on koventunut ja venäläinen etupiiriajattelu palannut. Tätä Suomi, osana läntistä turvallisuusyhteisöä ei voi hyväksyä.
 
Eduskunta hyväksyi viime vuonna yksimielisesti  selonteot ulko- ja turvallisuuspolitiikasta sekä puolustuksesta. Toimin näitä valmistelevassa parlamentaarisessa seurantaryhmässä varapuheenjohtajana. Selonteot tunnistavat hyvin nyt käytävän keskustelut. Siinä nojataan vahvasti YK:n EU:n ja Naton kanssa käytävään yhteistyöhön, sekä monen- ja kahdenvälisiin yhteistyösopimuksiin.
 
Joulun alla tehty uusien F-35 monitoimihävittäjien hankintapäätös oli merkittävä. Sillä varmistetaan ilmapuolustuksemme ajanmukaisuus useiksi kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Merivoimiemme aluskantaa uusitaan ja maavoimien hankintoja toteutetaan määrätietoisesti. 
 
Kaiken perustana on kuitenkin käytännönläheiset yhteistyösuhteet ja dialogi kaikkiin ilmansuuntiin, sekä vahva ja itsenäinen yleinen asevelvollisuus ja reserviläisiin pohjautuva maanpuolustus. Tämän merkitys korostuu tänä vuonna entistä vahvempana. Jokainen suomalainen on isänmaamme puolustaja.
  
Paikallisesti ratkaisemme heti tammikuussa ketkä ovat päättämässä yhteisistä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluistamme sekä pelastustoimen tehtävistä.
  
Keskusta on sitoutunut puolustamaan lähipalveluita. Tähän tehtävään listaltamme löytyy kiistatta monipuolisin joukko. Kun kilpailijamme puhuvat valtapolitiikasta ja hallinnon byrokratiasta me puhumme lähipalveluista.
  
Paras tae turvata oma terveysasema ja lähipalvelut on äänestää oman seudun keskustalaista ehdokasta. Paras tuntemus oman seudun arjesta ja elämästä on lähellä asuvilla ihmisillä.
 
Uusi aluevaltuusto on erityisen ratkaisevassa asemassa siinä, minkälainen palveluverkko ja toimintakulttuuri alueellemme muodostuu. 
Edustus on toimiva silloin, kun se edustaa tasaisesti koko maakuntaa maakuntakeskuksesta reunimmaiseen pitäjään. 
 
Vuodesta 2022 tulee monin tavoin poikkeuksellisen merkittävä vuosi. Pidetään huolta toisistamme. Hyvää uutta vuotta ja ollaan yhteydessä. 
 

Kommentit (1)

 • Susan Benson 2.2.2022 klo 13.20
  Hei, Tarvitsetko luotettavaa yritystä saadaksesi lainaa projektisi rahoittamiseksi, yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa tai asuntolainaa? Älä katso kauempaa kuin Sunshine Financial Group Inc. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja, pitkäaikaisia ​​ja lyhytaikaisia ​​lainoja ja monia muita tuetulla 3 %:n vuosikorolla. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai lähetä minulle viesti suoraan WhatsAppissa numeron +447360502110 kautta ja saat vastauksen hetkessä

  Tiedän, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat ratkaisua niihin, monien ihmisten on niin vaikea saada osakelainaa paikallisista pankeista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämättömät vakuudet, velka-tulosuhde, alhainen luottoluokitus tai jokin muu syy.

  Älä enää huolehdi, sillä Olemme erikoistuneet tarjoamaan strukturoituja rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
  * Joustava määrä - Päätät, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - Saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksymisestä.
  * Edullinen korko 3 %.
  * Korkeat hyväksymisprosentit - Sinulla on 99,9 % mahdollisuus saada laina
  * Joustava takaisinmaksu - Sinun tulee valita takaisinmaksupäivä, joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajalle.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntemusta.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa tapahtumasi milloin ja missä sitä tarvitset.

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Tiedustelut / Kysymykset? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai laita viestiä WhatsAppissa: +447360502110 | & Vastaanota heti vastaus.

« Takaisin