25.2.2022  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi

Tärkein tehtävämme on nyt omavaraisuuden vahvistaminen


Tiedote 25.2.2922 
 
Keskustan kansanedustaja, ulkoasiainvaliokunnan jäsen Mikko Savola tuomitsee Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Hänen mukaansa niiden heijastusvaikutukset näkyvät kaikkialla maailmassa. Myös Suomessa.
 
- Torstaiaamuna tapahtui se mitä pelättiin, mutta viimeiseen saakka toivottiin, ettei tapahtuisi. Venäjä aloitti laajamittaisen hyökkäyksen Ukrainaan, tavoitteenaan kaataa maan hallitus ja jyrätä maa polvilleen.
 
- Suomi, Eurooppa ja maailma tuomitsee iskun jyrkästi. Tällä viikolla Eduskunnan täysistunto on keskustellut aiheesta jo kolme kertaa. Turvallisuuspolitiikkaan perehtyneet valiokunnat ovat käyneet tilannekuvaa ja päätöksiä läpi tiuhaan kokoustaen useita kertoja päivässä.
 
- Venäjää ei voi enää arvioida sen sanojen perusteella. Teot puhuvat nyt surullista kieltä. Voimaa ei säästellä, kun tankit vyöryvät kohti Kiovaa.
 
Savolan mukaan Suomessa on juuri nyt turvallista. Kaikkeen tulee varautua talouspakotteiden ja mahdollisten vastapakotteiden tultua voimaan. 
 
- Kriisinsietokykyämme testataan. Omavaraisuuttamme ja huoltovarmuutta koetellaan. Tämän kevään tärkein tehtävä kotimaassa on näiden vahvistaminen. Puhuttiin sitten ruuasta, energiasta, lääkkeistä tai puolustusmateriaalista, huoltovarmuusselontekoa valmistelevan parlamentaarisen työryhmän jäsen Savola painottaa.
 
Turvallisuuspoliittista keskustelua on Savolan mukaan niin ikään syytä käydä. Sen tärkeimmät linjanmääritykset on kuitenkin viisasta käydä suljettujen ovien takana parhaan saatavissa olevan tiedon ja analyysin valossa.
 
- Natokysymys ei ole pelkkä mielipidekysymys. Saatikka asia, joka ratkaistaan huutoäänestyksellä.

Kommentit (1)

 • Davina Claire 4.3.2022 klo 02.57
  Hei hyvät naiset ja herrat; Tarvitsetko pikalainaa 24-48 tunnin sisällä? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua hakemaan lainaa Novelty Financesta.

  Nimeni on Davina Claire, olen rahoitusvälittäjä ja olen myös rahoituskonsultti. Olen huomannut, että monien ihmisten on niin vaikea saada lainaa joko pankista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron, riittämättömien vakuuksien, velkaantuneisuuden, alhaisten luottopisteiden tai muiden syiden vuoksi. Suosittelen kaikkia lainaa etsiviä ottamaan yhteyttä Novelty Financeen saadakseen lainaa erittäin alhaisella 3 %:n korolla. He ovat luotettava lainayhtiö ja voit työskennellä heidän kanssaan. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: | noveltyfinances@gmail.com | TAI lähetä viesti WhatsAppiin numeroon +447915601531 saadaksesi lisätietoja.

  NOVELTY FINANCE tarjoaa rahoitusratkaisuja. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monet muut). Ne tarjoavat joustavia ja useita lainavaihtoehtoja, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset lainat, jotka on räätälöity taloudellisiin tarpeisiisi.

  Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
  • Välitön pääsy varoihin hyväksynnän jälkeen.
  • Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
  • Joustavat takaisinmaksuehdot
  • Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
  • Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
  • Sinua ei kiirehdi maksamaan takaisin lainaa, vaan saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
  • Ei piilokuluja

  Kuinka hakea:
  Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
  Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitset lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.

« Takaisin