6.4.2017  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta

Käytä ääntäsi

Seutukunnallamme on paljon puolustettavaa seuraavallakin kuntavaalikaudella. Kunnilla on myös paljon valtaa, jos uskallamme käyttää. Päättyvä vaalikausi on ollut merkittävä varsinkin meillä Kuusiokunnissa. Olemme taistelleet haasteiden kanssa, mutta emme ole lannistuneet. Rohkeasti ja eteenpäin katsoen olemme rakentaneet niin sosiaali- ja terveyspalveluita, kuin elinkeino- ja kulttuuritoimintaa. Uskon vakaasti alueemme entistä valoisampaan tulevaisuuteen. 
 
Maailmallakin tunnettu hyvinvoinnin keskittymä kehittyy jatkuvasti Kuortaneella. Tuurissa vierailee miljoonia kävijöitä vuosittain ja pandojen muutto Ähtäriin tulee lisäämään koko seudun kansallista ja kansainvälistä merkittävyyttä ja mielenkiintoa. Kuusiokunnissa on nyt vetovoimaa ja se on valjastettava koko alueemme parhaaksi.
 
Suomessa toimii demokratia myös kuntatasolla, jossa jokaisella kansalaisella on mahdollisuus äänestää ja asettua ehdolle. Keskustelun usein ollessa kärjekästä ja yksityiskohtiin takertuvaa on muistettava, että suuren kuvan on edettävä. Yhtälailla on muistettava, että kaikki kuntalaistemme asiat ovat tärkeitä ja ansaitsevat tulla huomioiduksi päätöksiä tehtäessä. 
 
Seutukunnallamme ei saa unohtaa yhteistyön merkitystä. Suurimmat saavutukset olemme tehneet yhdessä ja niin teemme myös jatkossa. Kuntalaisten asioiden puolustaminen tapahtuu parhaiten kokemuksen ja tuoreuden sopivalla sekoituksella. Uutta pelkäämättä ja perinteitä kunnioittaen keskustassa on tahto ja tarkoitus pitää huolta huomennakin. 
 
Ennakkoäänestämässä on käyty seuraavasti: Alavudella 36,3%, Ähtärissä 33%, Kuortaneella 42,2%. Sunnuntaina on vielä vaaliuurnissa tilaa, joten käytä ääntäsi.

Kommentit (1)

  • qVdRwI http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com 28.11.2017 klo 16.35
    qVdRwI http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

« Takaisin