4.5.2017  //  Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Puolustus, Koko Suomi

Talous kohenee

viiskunta 4.5.2017

Pääministeri Juha Sipilän hallitus on viime viikon puoliväliriihessä arvioinut hallitusohjelmansa toteutumista ja tarvittavia lisätoimia vaalikauden alussa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tarkastelussa oli myös yli vaalikauden ulottuvia uudistustarpeita.
 
Kilpailukyky, työllisyys ja palveluiden uudistaminen ovat edelleen tärkeimpiä edistettäviä asioita. Näillä toimilla julkisen talouden velkaantuminen taitetaan ja kestävyysvaje katetaan. Hallitusohjelman päämäärät ovat hyvät ja katse pidetään suunnitelmien mukaan maalissa.
 
Alkuvaalikaudesta sovitut säästöt on päätetty eikä uusille leikkauksille ollut nyt tarvetta. Uudistukset ovat alkaneet purra. Työllisyys kohenee ja talous on vuosien tauon jälkeen kasvussa.
 
Tämä mahdollisti suuntaamaan merkittäviä toimia heikommassa asemassa olevien ihmisten elämän helpottamiseksi.
 
Vanhempien paremmat mahdollisuudet työllistyä ja opiskella, tasa-arvon parantaminen peruskouluissa, ammatillisen koulutuksen reformin eteneminen, eläkkeensaajien hoitotuen perusosan nostaminen sekä päihdeäitien auttaminen parantavat ihmisten arkea.
 
Poliisin, rajavartiolaitoksen ja puolustusvoimien lisäsatsaukset luovat turvaa kaikille kansalaisille. Tutkimukseen ja yritysten kansainvälistymiseen suunnatuilla varoilla mahdollistetaan jatkuvuus sekä konkurssilailla mahdollistetaan uusi alku kovia kokeneille yrittäjille.
 
Suomi on edelleen monilla mittareilla yksi maailman johtavia maita. Tämän kokonaiskuvan turvaamiseksi hallitus toimii määrätietoisesti vaalikauden loppuun saakka.

Kommentit (1)

  • asRnvn http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com 29.11.2017 klo 15.53
    asRnvn http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com

« Takaisin