30.4.2022  //  Vaaliteemat, Yleiset, Maatalous, Kansainvälisyys, Etelä-Pohjanmaa, Koko Suomi

Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri esittää Mikko Savolaa puolueen varapuheenjohtajaksi

 
Keskustan Etelä-Pohjanmaan piiri esittää puheenjohtajaansa, kansanedustaja Mikko Savolaa Suomen Keskustan varapuheenjohtajaksi. Puoluejohdon valinnasta päättää Lappeenrannassa 10. – 12.6.2022 kokoontuva puoluekokous. Savolan esityksestä päätti perjantaina 29.4. kokoontunut Etelä-Pohjanmaan piirin piirihallitus.
 
- Kiitän kotipiiriäni vahvasta kannustuksesta lähteä tavoittelemaan puolueen varapuheenjohtajan tehtävää. Olen toiminut aktiiviisesti puolueessa erilaisissa tehtävissä koko ikäni aina keskustanuorista alkaen. Puolue on siis minulle tuttu ja hyvin rakas.
 
Puolueen johtotehtävät ovat vastuullisia paikkoja. On ainutlaatuinen mahdollisuus asettaa itsensä puoluekokousväen arvioitavaksi. Pyydän tukeanne. Mikäli keskustalaiset haluavat valita tehtävään juurevan turvallisuusasioihin perehtyneen aatteen miehen, olen valmis tekemään  varapuheenjohtajana hartiavoimin töitä kansanliikkeemme hyväksi, kommentoi Savola. 
 
Savola on 40 -vuotias kolmannen kauden kansanedustaja Ähtäristä. Eduskunnassa hän toimii tällä hetkellä jäsenenä ulkoasianvaliokunnassa sekä maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Koko eduskuntauran hän on toiminut lisäksi puolustusvaliokunnassa, tällä hetkellä varajäsenen paikalta. Kotikuntansa Ähtärin valtuustossa hän on nyt kuudetta kautta. Tällä vaalikaudella hän toimii Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntavaltuuston puheenjohtajana.
 
Savolan perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta. Hän viljelee kasvinviljelytilaansa Ähtärissä sekä harjoittaa metsätaloutta. Hänen harrastuksiinsa kuuluu muun muassa kansanmusiikki sekä metsästys. 

Kommentit (2)

  • Kansan ääni 7.6.2022 klo 23.32
    Ei ikinä!!!!
  • Chable 14.7.2022 klo 12.26
    Et tullut valittua! Syytätkö tapasi mukaisesti sinua tukeneita äänestäjiä? Putoat varmasti seuraavissa vaaleissa!!!

« Takaisin