20.3.2023  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi

Turvallisuudella työllisyydellä ja taloudella eteenpäin

Blogi 20.3.2023

 
Suomi etenee tulevien viikkojen aikana puolustusliitto Naton jäseneksi. Jäsenyys tuo meille muutoksia lainsäädäntöön ja useita puolustushallinnon sisällä tapahtuvia asioita katsotaan entistä kansainvälisemmästä näkökulmasta. 
 
Ministerikaudellani puolustusministeriössä arvioitiin, että puolustusliiton jäsenyys tuo tarkasteluun vähintään 80 lakia, joihin on ensi vaalikaudella tehtävä muutoksia.
 
Maanpuolustuksemme teräsbetonipohjana on jatkossakin yleinen asevelvollisuus ja koulutettu reservi. Suomea puolustetaan maalla, merellä ja ilmassa. Hankinnat ilma- ja merivoimien suorituskykyjen vahvistamiseksi on käynnissä ja niitä on jatkettava vuosikymmenen lopulla maavoimien osalta.
 
Voidaksemme pitää kiinni turvallisuudesta, on talouden pohja Suomessa oltava vakaa. Talouden pohja luodaan yrittäjyydellä ja työllisyydellä. Pienten ja keskisuurien yritysten halu investoida, kasvaa ja työllistää on keskeistä. Tähän luodaan edellytykset riittävällä koulutuksella ja osaamisella, verotuksella ja yrittäjämyönteisellä elinvoimapolitiikalla.
 
Suomi on elänyt yli varojen jo 15-vuotta. Seuraava hallitus joutuu sopeuttamaan taloutta. Se tarkoittaa sitä, että asioita joudutaan tekemään uudella tavalla ja säästöjä on tehtävä lähestulkoon kaikilta hallinnonaloilta.
 
Kolmea asiaa meidän on Suomessa vahvistettava:
 
1. Turvallisuus. Maanpuolustuksesta on epävakoina maailman aikoina pidettävä kiinni. Maavoimien kehittämisohjelma käynnistettävä valmiudesta huolehdittava.
 
2. Ruuan omavaraisuus. Kotimainen maatalous on kriisien seurauksena kovassa mankelissa kohonneiden tuotantokustannuksien vuoksi. Ruuantuotanto on määriteltävä kansallisesti strategiseksi toimialaksi ja varmistettava ruuantuotannon kannattavuus.
 
3. Tutkimus, kehitys ja innovaatiot. Ilman osaamista, tuotekehitystä ja rohkeutta kokeilla uutta, emme saa maahamme vientiä ja uutta kasvua. Valtion panostukset yhdistettynä yksityiseen rahaan luovat pohjan uusille ”Nokioille ja Wärtsilöille”.
 
Olemme sitkeä kansakunta ja selviämme tulevistakin vuosista. Kun huolehdimme turvallisuudesta ja taloudesta, on meillä kyky kohdata mahdolliset tulevatkin kriisit ja pitää huolta jokaisesta suomalaisesta.
 

Kommentit (3)

 • maamarazaq  23.3.2023 klo 14.40
  Trusted Lost Love Spells Caster in South Africa UK USA ☎ +27735257866 Canada UAE Indonesia Singapore Turkey Luxembourg Finland Norway Australia Qatar Austria Germany Denmark Netherlands Romania Belgium Greece Belarus New Zealand Switzerland Cyprus Poland Brunei Japan Ireland Estonia Egypt Iceland Latvia Fiji Wales Malta Bahamas Taiwan Czech Republic Serbia Palau Lithuania Malaysia Spain Sweden France Bulgaria Croatia Jordan Chile Algeria Italy Philippines Honduras Hungary Mexico Macedonia Argentina Syria China Hong Kong Myanmar Kuwait South Korea Morocco Tunisia Libya Sudan San Marino Israel.. Are you facing problems in your love life? Is your lover not getting attracted towards you? Are you very tensed for getting your love back? If you are facing problems in your life, then you should not ignore it. Try to get your love problems solved easily and quickly the help of Vedic Astrology and siddhi. Maamarazaq is a very renowned astrologer from Africa who is now famous all across the globe for her excellent African Muthi. She has solved the problems of thousands of many international families so far in her career of Astrology. She is a love specialist and her muthi mantra for love is very useful in getting your ex love back. If you want to have your lover, wife or girlfriend back in your life then you should get the special Muthi Mantras from Maamarazaq and your all love problems will be resolved gradually. You (Call/WhatsApp) maamarazaq on +27735257866 OR Email:sheikhmbuga5@gmail.com https://maamarazaq.doodlekit.com http://bestlovespells.over-blog.com https://mamarazaq.blogspot.com https://maamarazaqspellscaster.podbean.com
 • RAHOITUS CHARLY KERKIR 30.3.2023 klo 18.45
  RAHOITUS CHARLY KERKIR
  Hei kaikki
  Paljon kiitoksia, että laitoit CHARLY KERKIR  takaisin tielleni.
  Kaikista taloudellisista tarpeistasi tai jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä tähän upeaan CHARLY KERKIR ja olet täysin tyytyväinen Tämä nainen on juuri auttanut minua pienellä summalla 30 000 €, ja se riittää minulle.
  Hän on sydämen mies, tämän ihanan miehen ansiosta pystyin nostamaan elintasoani ja velkaani.
  Jos tarvitset pientä lainaa, ota yhteyttä häneen, etkä tule pettymään.
  Sähköposti: charlykerkir@gmail.com
  KIITOS
 • Thérèse Marie Poulain 2.4.2023 klo 14.03
  YKSITYINEN NETTILUOTONANTO. ERITTÄIN DYNAAMINEN RYHMÄ TYÖSSÄ.
  Etsit lainaa toimintasi uudelleen käynnistämiseksi joko projektin toteuttamista varten tai tarvitset rahaa muista syistä.
  Olemme ranskalainen finanssiryhmä ja kansainvälinen sijoittaja, jonka pääoma on 950 000 000 euroa ja joka on erikoistunut investointeihin ja lainoihin useilla aloilla ja tarjoaa myös kulutusluottoja, kiinteistöluottoja, takaisinostoluottoja, luottoja ilman perusteita ja henkilökohtaisia lainoja.
  Ota meihin suoraan yhteyttä, jos olet todella lainan tarpeessa.
  Sähköposti: poulainmarietherese39@gmail.com

« Takaisin