29.3.2023  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi

Kotiseudun puolesta jatkossakin

 Kotiseudun puolesta jatkossakin

  
Ensi vaalikauden keskeisimmät kysymykset liittyvät turvallisuuden vahvistamiseen Suomessa ja Euroopassa. Voidaksemme pitää kiinni turvallisuudesta, on talouden pohja Suomessa oltava vakaa. 
 
Talouden pohja luodaan yrittäjyydellä ja työllisyydellä. Pienten ja keskisuurien yritysten halu investoida, kasvaa ja työllistää on keskeistä. Tähän luodaan edellytykset riittävällä koulutuksella ja osaamisella, kannustavalla verotuksella ja yrittäjämyönteisellä elinvoimapolitiikalla.
 
Alueemme yritykset nojaavat vahvasti yleiseen elinvoimaan, alueelta saatavaan työvoimaan ja yrittäjämyönteiseen ilmapiiriin. Yhteistyöllä kuusiokunnat ja järviseutu saatiin kuluneella vaalikaudella mukaan korotettujen yritystukien piiriin. 
 
On tärkeää, että seutukuntamme ovat nyt mukana korotettujen yritystukien piirissä ainakin vuoteen 2027 saakka. Aiempina tukikausina olemme jääneet matalampien tukien alueeksi ja kärsineet siitä suhteessa naapurimaakuntaan. Käytännössä tuki tarkoittaa, että pienyritys voi alueellamme saada jatkossa investointitukea 35%, keskisuuri yritys 25% ja suuri yritys 15%,
 
Merkityksellistä tämä on paranevan tukitason lisäksi siksi, että nyt olemme samalla viivalla Keski-Suomen vastaavan kokoisten kuntien kanssa. Tämä siis parantaa suoraan sekä alueemme pitovoimaa ja että vetovoimaa naapureihimme nähden. 
 
Alhaisempi tukitaso on ollut epäkohta, jonka korjaamiseksi on tehty paljon työtä jo vuosien ajan. Pitkäjänteinen työ tuotti lopulta toivotun lopputuloksen.
 
Tulevalla vaalikaudella seutumme osalta on tärkeintä puolustaa alueemme elinvoiman kannalta keskeisiä palveluja. Lähellä olevat lukiot ja toisen asteen koulutus luovat nuorille turvallisuutta ja pitävät nuoret seudullamme. Lehtimäen Opisto on ollut vuosikymmenet Suomen johtava erityiskansanopisto luoden elinvoimaa ja hyvinvointia laajasti ympärilleen.
 
Maa- ja metsätalous luovat huoltovarmuuden pohjan ruuan ja energiantuotannossa. Ruuantuotannon kannattavuuden korjaaminen lainsäädäntöteitse ja kansallisen metsäpolitiikan varmistaminen ovat keskeisimpiä kysymyksiä. Maatalous on määriteltävä Suomessa strategisesti tärkeäksi toimialaksi.
 
Suomi on elänyt yli varojen jo viimeiset 15-vuotta. Seuraava hallitus joutuu sopeuttamaan taloutta. Se tarkoittaa sitä, että asioita joudutaan tekemään uudella tavalla ja säästöjä on tehtävä lähestulkoon kaikilta hallinnonaloilta.
 
Siksi haluan olla mukana huolehtimassa, että meidän tarpeemme eivät jää päätöksiä tehdessä kuulematta ja muiden jalkoihin.
 

Kommentit (4)

 • petr buzek 30.3.2023 klo 13.06
  Tarvitsetko lainaa???? Henkilökohtaiset lainat vai yrityslainat???? Puhu minulle siitä. YHTEYSTIEDOT: Herra Petr Buzek, Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
  Whatsapp nyt: +639451256230
 • petr buzek 30.3.2023 klo 13.07
  Tarvitsetko lainaa???? Henkilökohtaiset lainat vai yrityslainat???? Puhu minulle siitä. YHTEYSTIEDOT: Herra Petr Buzek, Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
  Whatsapp nyt: +639451256230
 • RAHOITUS CHARLY KERKIR 30.3.2023 klo 18.44
  RAHOITUS CHARLY KERKIR
  Hei kaikki
  Paljon kiitoksia, että laitoit CHARLY KERKIR  takaisin tielleni.
  Kaikista taloudellisista tarpeistasi tai jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä tähän upeaan CHARLY KERKIR ja olet täysin tyytyväinen Tämä nainen on juuri auttanut minua pienellä summalla 30 000 €, ja se riittää minulle.
  Hän on sydämen mies, tämän ihanan miehen ansiosta pystyin nostamaan elintasoani ja velkaani.
  Jos tarvitset pientä lainaa, ota yhteyttä häneen, etkä tule pettymään.
  Sähköposti: charlykerkir@gmail.com
  KIITOS
 • Thérèse Marie Poulain 2.4.2023 klo 14.03
  YKSITYINEN NETTILUOTONANTO. ERITTÄIN DYNAAMINEN RYHMÄ TYÖSSÄ.
  Etsit lainaa toimintasi uudelleen käynnistämiseksi joko projektin toteuttamista varten tai tarvitset rahaa muista syistä.
  Olemme ranskalainen finanssiryhmä ja kansainvälinen sijoittaja, jonka pääoma on 950 000 000 euroa ja joka on erikoistunut investointeihin ja lainoihin useilla aloilla ja tarjoaa myös kulutusluottoja, kiinteistöluottoja, takaisinostoluottoja, luottoja ilman perusteita ja henkilökohtaisia lainoja.
  Ota meihin suoraan yhteyttä, jos olet todella lainan tarpeessa.
  Sähköposti: poulainmarietherese39@gmail.com

« Takaisin