3.5.2024  //  Vaaliteemat, Yleiset, Yrittäjyys, Maatalous, Kansainvälisyys, Ähtäri, Seutukunta, Etelä-Pohjanmaa, Puolustus, Koko Suomi

Mikko Savola talousvaliokuntaan ja ulkoasiainvaliokunnan varajäseneksiTiedote 3.5.2024
 
Ähtäriläinen neljännen kauden kansanedustaja Mikko Savola valittiin tänään 3.5.2024 eduskunnan talousvaliokunnan jäseneksi sekä ulkoasiainvaliokunnan varajäseneksi. 
 
- Odotan mielenkiinnolla työtä talousvaliokunnassa, jonka sisällöistä erityisesti kiinnostaa energiakysymykset, elinkeinotoiminta, kauppa-, teollisuus-, ja kilpailuasiat. Talousvaliokunta mahdollistaa minulle uuden tavan lähestyä monia Suomelle ja kotiseudulle tärkeitä asioita.
 
Paluu ulkoasiainvaliokuntaan
 
Savola palaa ulkoasianvaliokuntaan puolentoistavuoden tauon jälkeen. Hän on toiminut valiokunnassa kahdella kaudella 2015-2023
 
- Ulkoasiainvaliokunnan työ on tuttua ja varajäsenenä pääsen aina tarvittaessa kokouksiin paikalle. Valiokunnan pöydän ääreen palaaminen vahvistaa vaikutusmahdollisuuksia ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, Savola toteaa.
 
Entuudestaan Savola toimii puolustusvaliokunnan varapuheenjohtajana sekä muun muassa Naton parlamentaarisen yleiskokouksen Suomen valtuuskunnassa ja Poliisiasiain neuvottelukunnassa. Savolan nyt aloittamilla paikoilla on alkuvaalikauden toiminut äitiyslomalle siirtyvä kansanedustaja Katri Kulmuni.

Kommentit (0)

    « Takaisin